Wypieki Kokosowo-Czekoladowe
Ciasta kokosowo-czekoladowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, kokos, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Proste Wypieki Kokosowo-Dżemowe, Ciasta czekoladowo-orzechowe, oraz Czekoladowo-migdałowe wypieki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce Beat cream cheese na średniej prędkości z mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać 1/2 szklanki cukru pudru i wanilii; ubić na gładką masę. Wymieszać z kokosem.
Zwiń 1 arkusz ciasta francuskiego w prostokąt 12" x 12". (Ciasto będzie cienkie.)
Pokrój na 9 (4") kwadratów. Stos 2 sekcje czekolady, tuż od centrum, na każdym placu; top czekolady z 1 czubata łyżeczka mieszanki kokosowej.
W małej misce ubijamy razem jajko i wodę. Lekko pędzel krawędzie kwadratów z mieszaniny jaj; złożyć w trójkąty. Uszczelnij krawędzie widelcem.
Umieścić wypieki na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Powtórz procedurę z pozostałym arkuszem ciasta, czekolady (rezerwa dodatkowe sekcje czekolady do innego użytku)i mieszanki kokosowej.
Pozostałą myjkę jajeczną posmarować wierzchem ciastek.
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut lub do złotego koloru. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut; przenieść do stojaków drucianych do całkowitego ostygnięcia. Cukier puder przesiać na wypieki.