Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą

Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 175 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mąkę z kaszy mannej, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb, Pieczenie Chleba: Irlandzki Chleb Pełnoziarnisty Biały, oraz Wypiek Chleba: Chleb Owsiano-Pszenny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż wodę, cukier, drożdże, kaszę manną i białą mąkę pełnoziarnistą do miski miksera stojącego. Wymieszać do połączenia i odstawić na 20 minut. Będzie bardzo spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Pszenna BiałaMąka Pszenna Biała
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mąkę chlebową i zagniatać hakiem do ciasta, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Dodać masło i sól i kontynuować ugniatanie, aż oba zostaną w pełni włączone. Uformować Bochenek w kulkę, skropić odrobiną oliwy z oliwek i odstawić do miski. Przykryć miskę i odstawić, aż ciasto podwoi się w wielkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Gdy ciasto podwoi się, wyjmij je z miski i delikatnie uformuj w kłodę o długości około 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść go na przygotowanej patelni, szew w dół. Przykryć folią i odstawić do podwojenia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać 3 ukośne ukośne ukośniki na wierzchu bochenka i piec w temperaturze 350 stopni do złotego koloru, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Niech Bochenek ostygnie całkowicie na stojaku przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn