Wypiek Chleba: Chleb Owsiano-Pszenny

Wypiek Chleba: Chleb Owsiano-Pszenny
Jeśli 25 centów za porcję spada budżet, Pieczenie chleba: chleb Owsiano-pszenny może być spektakularny wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 192 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, oliwy z oliwek, owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczenie Chleba: Kolczasty Bochenek, Pieczenie chleba: trzy ciasta splecione w jeden bochenek, oraz Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W nocy przed chcesz upiec, umieścić białą mąkę pełnoziarnistą i owies w misce (użyj miski swojego miksera stojącego, jeśli będziesz ugniatać maszynowo, lub użyj średniej wielkości miski, jeśli będziesz ugniatać ręcznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Pszenna BiałaMąka Pszenna Biała
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj 1 szklankę bardzo ciepłej wody z kranu. Przykryć miskę folią i odstawić na noc na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rano wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki wody (tym razem letniej) z cukrem i drożdżami w małej misce i pozostaw do spienienia, około dziesięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę drożdży i mąkę chlebową do miski z białą pełnoziarnistą pszenicą i owsem i wymieszać do połączenia. Ugniataj (za pomocą haka do ciasta lub ręcznie na blacie), aż zacznie się elastycznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PszenicaPszenica
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj sól i olej i kontynuuj ugniatanie, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Skropić oliwę z oliwek do plastikowej torebki i przenieść ciasto do torby. Zamknąć worek i umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
7
Po południu lub wieczorem (lub następnego dnia) wyjąć torbę z lodówki i pozostawić na blacie, aby osiągnąć temperaturę pokojową, około dwóch godzin. Przygotuj 8-calową patelnię bochenków, pokrywając ją nieprzywierającym sprayem do gotowania i posypując lekko mączką kukurydzianą. Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko mąki powierzchni roboczej i włączyć ciasto. Zagnieść krótko, następnie kształt ciasta, aby dopasować patelnię, i umieścić szew stronie w dół na patelni. Przykryć folią i odstawić do podwojenia - około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Zdjąć folię i piec, aż ładnie rumiane, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ostudzić na kilka minut na patelni, a następnie wyjąć i ostudzić całkowicie przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn