Wypełnienie Jeżyn
Wypełnienie Blackberry może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 7 i kosztuje 3,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 899 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Jeśli masz jeżyny, cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jeżyna-Nadzienie Szarlotka, Nadzienie Z Twarogu Jeżyn, oraz Ciasto waniliowe z nadzieniem jeżyn Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jeżyny i cukier; odstawić na 1 godzinę.
Mieszanka jeżyn przetwarzać w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej do miski; naciśnij tylną łyżką, aby wycisnąć sok, odrzucając ciała stałe.
Gotować mieszaninę soku i pozostałych składników w holenderskim piecu na średnim ogniu na małym ogniu 12 minut lub aż gęsty i bąbelkowy. Super. Przykryć i schłodzić 8 godzin.