Jeśli masz około 2 godzin i 5 minut do spędzenia w kuchni, Faszerowana Kaczka może być wybitnym przepisem laktoovo-wegetariańskim do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji o 441 kaloriach , 12 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką płatki pietruszki, rodzynki, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Ta ocena jest całkiem dobra. Wegetariańskie Faszerowane Muszle , Faszerowane Olbrzymie Muszle Morskie Lub Manicotti i Faszerowane Muszle z Wołowiną i Brokułami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle, aż zmięknie.
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Kaczki
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
7
Ułożyć piersią do góry na kratce w płytkim naczyniu do pieczenia. Dokładnie nakłuć skórkę widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Piecz bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1-3/4 do 2 godzin lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 180° w przypadku kaczki i 165° w przypadku farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Kaczki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sałatka Rukola Do Podania
9
Odsącz tłuszcz, który gromadzi się podczas pieczenia. Przykryj kaczkę folią aluminiową i odstaw na 20 minut przed wyjęciem farszu i krojeniem.