Wymiana makaronu Gang z krewetkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 84 fanów. Jeśli masz wino, parmezan, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gang Som, Cassoulet dla gangu, oraz Pierogi Z Jabłkami, Gang.
Instrukcje
1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszaj spaghetti i wróć do wrzenia. Gotować, uncovered, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal twarde do kęsa, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić; wymieszać z 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać szalotki i grzyby, aż grzyby będą miękkie, o 5 protokół. Mieszać w pomidory winogron i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i gotować i mieszać, aż pomidory są ogrzewane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pomidor Winogronowy
Grzyby
Szalotka
Pomidor
Masło
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj krewetki, i gotować, aż krewetki po prostu zaczyna się różowy, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
5
Wymieszać z białym winem i sokiem z cytryny, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż krewetki są nieprzezroczyste, o 5 protokół. Szpinak wymieszać; gdy szpinak zwiędnie, wymieszać pół na pół i parmezan. Dusić, aż wszystkie składniki są podgrzewane przez i sos jest lekko zagęszczony, o 5 protokół.