Wykopane Ciasta Rybne
Wykopane ciasta rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 645 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz ziemniaki, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Rybne, oraz Ciasta Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki i filety obrać i pokroić.
Umieść na dużej patelni z sosem z wystarczającą ilością wody do przykrycia.Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, około 15-20 minut.
Odcedzić i schłodzić.Cebulę pokroić w robocie kuchennym, dodać schłodzone ziemniaki i rybę.Pulsuj kilka razy, aby posiekać i zmiksować.
Wlej do miski i dodaj jajko, wodę, okruchy krakersów i przyprawy.Formować w paszteciki.
Pozostałe okruchy ułożyć w płytkim naczyniu, dodać natkę pietruszki i parmezan; zmiksować.Drage paszteciki w okruchy, obejmujące obie strony dobrze.Przechowywać w lodówce na blasze do pieczenia przez co najmniej 30 minut, aby ustawić powłoki.
Podgrzać 2 łyżki oleju na patelni do med-HI i smażyć paszteciki (nie tłoczyć), aż złoty kolor z obu stron, o 2 protokół każdy.
Usunąć do rękojeści papieru i osuszyć.Trzymaj ciepło.Powtórz w razie potrzeby z pozostałymi pasztecikami.
Podawać z sosem chili.Zamarznie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.