Ww 2 punkty-warstwowy Dip na Nachos
Ww 2 punkty-warstwowy Dip na Nachos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka soku z limonki, salsa, scallion i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Lekkie Serowe Nachos - 6 Punktów, Working Mom ' s Layered Nachos, oraz California-Style Tilapia Nachos - 7 Punktów dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.