Wtorek Bezglutenowy: Placki Whoopie

Wtorek Bezglutenowy: Placki Whoopie
Bezglutenowe wtorek: Whoopie ciasta może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 146 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Placki Whoopie Bezglutenowe, Placki Z Dyni (Bez Ziarna, Bezglutenowe), oraz Placki dyniowe bezglutenowe.

Instrukcje

1
Dla ciastek Centrum piekarnik stojak do pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 177°. Linia blachy do pieczenia z pergaminem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce wymieszać białą mąkę ryżową, słodką mąkę ryżową, kakao w proszku, skrobię z tapioki, sodę oczyszczoną, sól i gumę ksantanową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Fit stojak mikser z uchwytem łopatkowym. W misce miksera, śmietanę razem masło i brązowy cukier, aż masło-pasta cukrowa lekko rozjaśnia, około jednej minuty. (Użyj średniej prędkości na mikserze stojącym. Jeśli używasz ręcznego miksera, użyj dużej prędkości.) Wyłącz mikser. Zeskrobać boki i dno miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii. Włącz mikser. Śmietanę, aż jajko zostanie dokładnie włączone, około jednej minuty. Zeskrobać dno i boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Mieszać przez 15 sekund.
6
Dodać 1/3 suchych składników.
7
Wymieszać do połączenia.
8
Dodać połowę maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
9
Wymieszać, aż ciasto będzie gładkie.
10
Dodaj kolejną 1/3 suchych składników.
11
Wymieszać do połączenia.
12
Dodać pozostałą maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
13
Dodać pozostałe suche składniki.
14
Wymieszać ciasto, aż będzie gładkie i gęste, o 30 sekund.
15
Miarka sześć kopców ciasta, o 1/4 szklanki każdy, na przygotowaną blachę do pieczenia. Ciasteczka przestrzeni kilka centymetrów od siebie, jak rozprzestrzeniają się podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
16
Piec, aż ciasteczka są ustawione i wiosna z powrotem do dotyku, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
17
Wyjąć patelnię z piekarnika. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na patelni na minutę. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Podczas gdy ciasteczka fajne, zrobić nadzienie. (metoda poniżej) ciasteczka chłodzone kanapkami wraz z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
19
Do nadzienia w średniej misce do mieszania, śmietanę razem masło i cukier cukierniczy do lekkiego i puszystego, około 30 sekund. (Użyj wysokiej prędkości na mikserze ręcznym lub średniej prędkości na mikserze stojącym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
20
Dodaj krem z pianki i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
21
Wymieszać, aż będzie puszysta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn