Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko

Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe wtorek: słodkie ciasto tarta spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 816 kalorii, 9g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czekolada, mąka ryżowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wtorek Bezglutenowy: Lody Z Ciasta Czekoladowego, Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, oraz Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Z Sernikiem Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Do ciasta tartego w małej misce, ubij razem białą mąkę ryżową, słodką mąkę ryżową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Fit stojak mikser z płaskim uchwytem łopatkowym. W misce miksera stojaka, śmietanę razem masło, cukier i wanilia na średniej prędkości, aż gęsta pasta tworzy i mieszanina lekko rozjaśnia, o 90 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać suche składniki i mieszać przez 30 sekund.
4
Mieszanina będzie sucha i krucha.
5
Zatrzymać mikser i zeskrobać miskę. Włącz mikser z powrotem do średniej prędkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać, aż ciasto powstanie, około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
7
Lekko spryskaj 10-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię. Używając rąk, naciśnij ciasto równomiernie na dno i boki patelni. Ciasto jest sztywne i zajmie kilka minut, aby nacisnąć na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przykryć patelnię folią i schłodzić przez dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Rozgrzej piekarnik do 191°. gdy piekarnik jest nagrzany, wyjmij patelnię z lodówki. Przebić dno i boki widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Piec na złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Gdy ostygnie, w razie potrzeby przygotować nadzienie ganache i wlać do skorupy tarty.
13
Do nadzienia: jeśli używasz orzechów, umieść na średniej patelni na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, aż orzechy będą aromatyczne i po prostu zaczną brązowieć. Ostudzić prażone orzechy na blasze do pieczenia. Gdy ostygnie, rozprowadzić orzechy równomiernie na dnie upieczonej skorupy tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
W małym rondlu (2 ćwiartka) doprowadzić śmietanę do wrzenia na średnim ogniu. Gdy krem się zagotuje, usuń z ognia. Wymieszać z czekoladą. Używając drewnianej łyżki, mieszaj mieszaninę, aż czekolada się stopi i ganache będzie lśniący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
15
Wlać ganache do zapiekanej skorupki tarty.
16
Chill tarta przez cztery godziny lub przez noc.
17
Wyjąć tartę z lodówki na około godzinę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn