Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Kokosowo-Dyniowe Bez Nabiału, Bez Jajek
Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 57 centów za porcję bezglutenowy wtorek: bezmleczne, bez jajek ciasto kokosowo-dyniowe może być znakomitym bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. 786 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), Bezglutenowe Ciasto Dyniowe Bez Mleka Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Skorupki Bez Cukru {Bez Nabiału, Bezglutenowe I O Niskiej Zawartości Węglowodanów} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, połączyć 1 1/2 szklanki mleka kokosowego i cukru granulowanego. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W małej misce, ubij razem skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki mleka kokosowego.
Mieszankę skrobi kukurydzianej ubić na mieszankę kokosowo-cukrową. Kontynuuj ubijanie i gotuj, aż nadzienie się zagotuje i zgęstnieje.
Dodać przyprawę do ciasta z dyni i sól.
Trzepaczka do połączenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Trzepaczka do całkowitego połączenia.
Łyżka nadzienia do przygotowanej skórki z ciasta. Naciśnij plastikową folię na wierzchu ciasta lub powstanie skóra. Schłodzić ciasto przez noc przed podaniem.