Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Zbożowe Jabłkowo-Wiśniowe

Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Zbożowe Jabłkowo-Wiśniowe
Bezglutenowy wtorek: batony zbożowe z jabłkami i wiśniami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 153 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczone chipsy jabłkowe, jabłko i cynamon pierścienie płatki, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Batony Cytrynowe, Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Z Sernikiem Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Wtorek Bezglutenowy: Galette Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj patelnię 9x13 cali nieprzywierającym sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
W dużej misce, wymieszać zboża, suszone wiśnie, chipsy jabłkowe, i zmielonego siemienia lnianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Chipsy AppleChipsy Apple
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodaj pianki. Stale mieszaj drewnianą łyżką, aż pianki stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodać mieszankę zbożową. Wymieszaj szybko, aby pokryć płatki roztopionymi piankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
6
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni. Używając rąk lub kawałka papieru pergaminowego, równomiernie wkleić mieszaninę do patelni. Chłód dwie godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Pokroić na 14 sztabek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn