Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Zbożowe Jabłkowo-Wiśniowe
Bezglutenowy wtorek: batony zbożowe z jabłkami i wiśniami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 153 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczone chipsy jabłkowe, jabłko i cynamon pierścienie płatki, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Batony Cytrynowe, Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Z Sernikiem Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Wtorek Bezglutenowy: Galette Jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj patelnię 9x13 cali nieprzywierającym sprayem do gotowania i odstaw na bok.
W dużej misce, wymieszać zboża, suszone wiśnie, chipsy jabłkowe, i zmielonego siemienia lnianego.
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj pianki. Stale mieszaj drewnianą łyżką, aż pianki stopią się i będą gładkie.
Dodać mieszankę zbożową. Wymieszaj szybko, aby pokryć płatki roztopionymi piankami.
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni. Używając rąk lub kawałka papieru pergaminowego, równomiernie wkleić mieszaninę do patelni. Chłód dwie godziny lub przez noc.