Wszystko idzie zupa kiełbasa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz kiełbasę wieprzową luzem, ziemniaki, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), Zupa pomidorowa z flakami i kiełbasą (znana również jako zupa z odzysku), oraz Zupa Kiełbasowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przenieś na 6-qt. powolna kuchenka. Wymieszać z wodą i zupami do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Dodaj warzywa, bulion, pietruszkę i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pietruszka-nać
Pieprz
4
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 9-10 godzin lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z mlekiem; przykryć i gotować 30 minut dłużej.