Współczesna Zapiekanka Z Tuńczykiem I Makaronem

Współczesna zapiekanka z tuńczykiem i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos do makaronu alfredo, grzyby, makaron fusilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem 2.0, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Makaron gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy minimalnym czasie gotowania. W dużej misce, wymieszać sos Alfredo, wino, włoskie przyprawy, Skórka z cytryny, tuńczyk, groszek, grzyby i makaron. Łyżka do naczynia do pieczenia.
W małej misce, wymieszać razem bułkę tartą i masło; posypać w naczyniu do pieczenia.
Piec 25 do 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor.