Wspaniałe czerwone, białe i niebieskie ciasto

Wspaniałe czerwone, białe i niebieskie ciasto
Wspaniałe czerwone, białe i niebieskie ciasto wymaga z grubsza 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 708 fanów. Mieszanka śmietany, ekstrakt z wanilii, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wspaniałe czerwone, białe i niebieskie ciasto, Czerwone, białe i niebieskie ciasto, oraz Czerwony biały i niebieski tort.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. masło dwie 9-calowe okrągłe patelnie ciasto, a następnie linii DNA z rundy papieru woskowego. Papier maślany i kurz patelnie z dodatkową mąką, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
2
Do miski wrzucić mąkę tortową wraz z kakao, sodą oczyszczoną i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka TortowaMąka Tortowa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Ubij masło i cukier w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego (wyposażonego w mocowanie łopatkowe, jeśli używasz miksera stojącego) ze średnią prędkością, aż dobrze się połączą, następnie dodaj olej i ubijaj, aż będzie bardzo blady i kremowy, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Mikser StojącyMikser Stojący
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodaj jajka, po jednym na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu i ubijaj w barwniku spożywczym, occie i ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kolor żywnościKolor żywności
OcetOcet
JajkoJajko
5
Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj w mieszaninie mąki i kwaśnej śmietany w partiach, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki i mieszając, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Podzielić ciasto między patelnie (około 3 filiżanki w każdej) i gładkie szczyty. RAP patelnie na ladzie kilka razy, aby usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza.
7
Piec w środku piekarnika, aż drewniany kilof wyjdzie czysty i ciasto zaczyna się odciągać od boków patelni, 25 do 30 minut. Nie wyłączaj piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 10 minut, a następnie uruchomić cienki nóż wokół krawędzi patelni. Odwróć warstwy na stojaki i Odklej papier woskowy. Całkowicie chłodne warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
NóżNóż
1
Masło jedną 9-calową okrągłą patelnię do ciasta, a następnie dolną linię papierem woskowym. Papier maślany i kurz z odrobiną dodatkowej mąki, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
2
Do miski wrzucić mąkę tortową wraz z sodą oczyszczoną i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka TortowaMąka Tortowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Białka ubić w innej misce z mieszaniną śmietany do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Ubij masło i cukier w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego (wyposażonego w mocowanie łopatkowe, jeśli używasz miksera stojącego) ze średnią prędkością, aż dobrze się połączą, następnie dodaj olej i ubijaj, aż będzie bardzo blady i kremowy, około 3 minut. Ubić w skórce i ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Mikser StojącyMikser Stojący
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj w mieszaninie mąki i śmietany w partiach, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki i mieszając, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Przenieść ciasto na patelnię i równomiernie rozprowadzić. Rap pan na ladzie kilka razy, aby usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w środku piekarnika, aż drewniany kilof wyjdzie czysty i ciasto zaczyna się odciągać od strony patelni, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelni na stojaku 10 minut, a następnie uruchomić cienki nóż wokół krawędzi patelni. Odwróć warstwę na stojak i Odklej papier woskowy. Całkowicie chłodna warstwa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
W dużej misce z miksturą elektryczną ubić Serek i masło, aż będzie kremowy i gładki. Ubić sokiem z cytryny, ekstraktem z wanilii i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Cukier cukierniczy przesiać do miski i dodać do masy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Mieszaj na niskiej prędkości, aż do włączenia, a następnie zwiększ prędkość do średniej-wysokiej I beat aż do gładkości.
1
Wyszczotkuj luźne okruchy z warstw ciasta za pomocą pędzla do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2
Umieść warstwę czerwonego aksamitu, od dołu do góry, na talerzu ciasta lub podstawce.
3
Rozprowadzić 1 szklankę lukru na warstwie. Przykryć białą warstwą, od spodu do góry i rozprowadzić kolejną filiżanką lukru. Góra z drugą warstwą czerwonego aksamitu, dół do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
4
Rozłóż cienką warstwę lukru po bokach i na wierzchu ciasta. (To się nazywa okruchy powłoki. To tamps dół wszelkie luźne okruchy, aby utrzymać je z górnej warstwy lukier i wypełnia wszelkie szczeliny. Jest to szczególnie ważne w przypadku warstw ciasta z czerwonego aksamitu.) Schłodzić lub krótko zamrozić ciasto, aż lukier będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
5
Rozłóż boki i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Schłodzić lub krótko zamrozić ciasto, aż lukier będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1
Wrzucić razem owoce w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Niech ciasto do temperatury pokojowej przed podaniem i top z około 1 1/2 szklanki owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
3
Podawać pozostałe owoce na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
1
Warstwy ciasta mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i schłodzone lub 1 tydzień wcześniej i zamrożone. Owiń dobrze w papier woskowy, a następnie w wytrzymałą, zamykaną plastikową torbę. Nie ma potrzeby rozmrażania przed złożeniem ciasta (ciasto łatwiej zamrozić, gdy warstwy są schłodzone lub zamrożone), ale pozostawić dużo czasu na rozmrożenie ciasta i osiągnięcie temperatury pokojowej po lukrowaniu. Ciasto można oszronić 1 dzień wcześniej i przechowywać w opiekaczu ciasta, schłodzone. Doprowadzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Papier WoskowanyPapier Woskowany

Składniki

1warzywo (np. szpinak)posypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy170papryka habanero1/2 kufla jeżyn1/2 kufla jeżyn340papryka habanerokufel borówekkufel borówek3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprzesiana mąka tortowa, nie wyrastająca (przesiać przed pomiarem)przesiana mąka tortowa, nie wyrastająca (przesiać przed pomiarem)2warzywo (np. szpinak)ocet biały lub cydrocet biały lub cydr591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao naturalne niesłodzone (takie jak kakao Hershey ' a; nie z procesu holenderskiego ani z ekstra ciemnego kakao)kakao naturalne niesłodzone (takie jak kakao Hershey ' a; nie z procesu holenderskiego ani z ekstra ciemnego kakao)7691 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników227papryka habanero1/2 opakowania serka śmietankowego (łącznie 20 uncji), zmiękczonego1/2 opakowania serka śmietankowego (łącznie 20 uncji), zmiękczonego3largesOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczuOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu2larges(częściowo & )(częściowo & )1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses3Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1porcja startego parmezanustarta skórka z cytryny (najlepiej zrobić z mikrowłókien lub tarką)starta skórka z cytryny (najlepiej zrobić z mikrowłókien lub tarką)28papryka habanero(2 łyżki stołowe) czerwony barwnik spożywczy(2 łyżki stołowe) czerwony barwnik spożywczy0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana zmieszana z 2 łyżkami wodyśmietana zmieszana z 2 łyżkami wody1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana zmieszana z 1/4 szklanki wodyśmietana zmieszana z 1/4 szklanki wody2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 patyczka masła niesolonego, zmiękczonego1/2 patyczka masła niesolonego, zmiękczonego2warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw227papryka habanerokufel truskawek, najlepiej małe; połówka lub ćwiartka, jeśli dużakufel truskawek, najlepiej małe; połówka lub ćwiartka, jeśli duża
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn