Wspaniała niemiecka czerwona kapusta babci Jeanette

Wspaniała niemiecka czerwona kapusta babci Jeanette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj niesamowitej Niemieckiej kapusty czerwonej babci Jeanette. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 154 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz ocet jabłkowy, cukier, zmielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Niesamowita kapusta (będziesz chciał zjeść całą), oraz Niesamowite Gołąbki Z Kapusty.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć masło, kapustę, jabłka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wlać ocet i wodę, doprawić solą, pieprzem i goździkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn