Wspaniała niemiecka czerwona kapusta babci Jeanette

Wspaniała niemiecka czerwona kapusta babci Jeanette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj niesamowitej Niemieckiej kapusty czerwonej babci Jeanette. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 154 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz ocet jabłkowy, cukier, zmielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Niesamowita kapusta (będziesz chciał zjeść całą), oraz Niesamowite Gołąbki Z Kapusty.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć masło, kapustę, jabłka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wlać ocet i wodę, doprawić solą, pieprzem i goździkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn