Wskazówka dla Pekan Utokia Kokosowe Crusted ryb może być tylko głównym daniem szukasz. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 480 kalorii, 32G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sól, kokos, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Filety Rybne Z Orzechami Pekan, Kokosowa Lime Crusted Fish, oraz Babka Kokosowa Crusted Fish.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia A 15 1/2x10 1/2x1-calowa patelnia do pieczenia z folią Reynolds Wrap® Non-Stick z nieprzywierającą (matową) stroną w kierunku żywności; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć masło, sól i pieprz cayenne w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać rybę i wymieszać do okrycia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Połącz pekan, kokosowy i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Posypka W Kształcie Serca
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
5
Rozprowadzić mieszaninę na arkuszu papieru woskowego.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.