Wołowy makaron soba ze szpinakiem i kokosowo-Curry Vinaigrette

Wołowy makaron soba ze szpinakiem i kokosowo-Curry Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wołowego makaronu soba ze szpinakiem i kokosowo-Curry Vinaigrette. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, miód, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany kurczak i makaron Soba z Miso Vinaigrette, Makaron Soba z Edamame, marchewką i szpinakiem, oraz Makaron Soba Z Edamame, Marchewką I Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Przynieś 4 ćwiartki wody i 1 łyżeczkę soli do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Do wrzącej osolonej wody dodać makaron; gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W ciągu ostatniej minuty gotowania dodać bok choy i szpinak. Gotować 1 minutę lub aż warzywa więdną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
MakaronyMakarony
SzpinakSzpinak
ZieloniZieloni
WodaWoda
4
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Połącz 1/4 łyżeczki soli, mleko kokosowe, sok, sos sojowy, ocet, miód i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Połączyć 5 łyżeczki oleju, imbir, czosnek, i curry w holenderskim piekarniku na małym ogniu; gotować 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Zdjąć z ognia.
8
Dodaj zarezerwowane mieszanki mleka kokosowego i mieszaniny makaronu; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
MakaronyMakarony
9
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wołowinę pokroić na cienkie plasterki; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
SólSól
11
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 2 protokół lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodać wołowinę do mieszanki makaronu; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
14
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia84
Magazyn