Wołowina z ziemniakami z parmezanem
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Wołowina z ziemniakami parmezan może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 872 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.49 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka polędwicy wołowej, oliwa z oliwek, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Ziemniaki Z Parmezanem, Parmezan Czerwone Ziemniaki, oraz Parmezan Czerwone Ziemniaki.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. w małej misce, połączyć natkę pietruszki i skórki z cytryny; odstawić. Wołowinę doprawić 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i brązowy ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Przenieś do piekarnika i piecz, 18 do 20 minut dla średnio rzadkich (temperatura wewnętrzna 125 F).
Pozostaw na 5 minut przed krojeniem. W międzyczasie umieść ziemniaki w rondlu, przykryj zimną wodą i gotuj na wolnym ogniu.
Dodać 1 łyżeczkę soli i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Odcedzić i podzielić między płyty. Delikatnie zmiażdżyć ziemniaki łyżką, aby złamać Skórki.
Skropić pozostałym olejem, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i parmezanem.
Podawać z wołowiną. Wierzch z pietruszką.