Wołowina z sosem Pizzaiola

Wołowina z sosem Pizzaiola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wołowiny z sosem Pizzaiola. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.96 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 258 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka świeżo liści bazylii, papryka, łopatka wołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z sosem pizzaiola, Steki z polędwicy z sosem pizzaiola, oraz London Broil w sosie Pizzaiola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać łopatkę wołową, aby usunąć niepożądane zapachy, osuszyć ręcznikiem papierowym i umieścić na talerzu. W małej misce, aby pocierać wołowinę, łącząc przyprawy Smokey Rotisserie i czosnek pieprz. Pocierać przyprawy na wszystkich powierzchniach wołowiny, przykryć arkuszem folii i odstawić na co najmniej 30 minut i do 2 godzin w temperaturze pokojowej. (Przyprawy faktycznie zaczną "leczyć" mięso.);
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute i gotować cebulę, czosnek, i czerwone i zielone papryki, aż cebula zaczynają się przeźroczyste i papryki zaczynają mięknąć, uważając, aby nie spalić czosnek. Wymieszać z pietruszką, bazylią i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać pokruszone pomidory i liść laurowy. Na średnim ogniu doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i pozostawić na wolnym ogniu przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W patelni pieca dowód ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek na dużym ogniu, i sear wszystkie strony wołowiny. Przykryć patelnię (pokrywką lub folią) i przenieść do piekarnika, aby zakończyć, doprowadzając do temperatury wewnętrznej 115 Stopni F, na termometrze natychmiastowego odczytu, na średnio rzadkie (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Pokroić wołowinę na steki i przenieść do naczynia do serwowania. W razie potrzeby podgrzej SOS pizziola, Usuń liść laurowy i łyżkę na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Dekoruj pepperoncini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn