Wołowina z sosem Bearnaise

Wołowina z sosem Bearnaise
Wołowina z sosem Bearnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 27g białka, oraz 80 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, oliwy z oliwek, stek z rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Bearnaise, Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), oraz Oskar-polędwica wołowa faszerowana ziemniakami z rozmarynem i Bearnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku steków rozgrzej dużą patelnię saute na średnim ogniu. Naoliwić stek z rumu, a następnie umieścić na rozgrzanej patelni. Gotować przez około 2 minuty z pierwszej strony, a następnie odwrócić i zakończyć gotowanie z drugiej strony, o 2 minuty więcej. Daje to stek, który jest na rzadkiej stronie; gotować 1 do 2 minut dłużej, na stronę, dla bardziej dobrze zrobione kawałek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odstawić na 5 do 10 minut.
3
Do sosu Bearnaise, umieścić szalotkę, łodygi estragonu, 1 łyżka posiekanego estragonu i trybuli, Jeśli za pomocą, i ocet, wino, i pieprz w rondlu o grubym dnie i gotować, aż zredukowana do około 1 łyżka stołowa. Nie ruszaj się z pieca, to nie potrwa długo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
TrybulaTrybula
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Wycisnąć zredukowaną ciecz przez zwykły sitko lub sitko do herbaty i pozostawić do ostygnięcia. Umieścić żółtka i wodę w górnej części podwójnego kotła. Ustaw nad dnem, w którym woda doszła do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodaj zredukowany i napięty płyn i dobrze ubijaj. Ubijaj, dodając masło, kostka po kostce, aż wszystko się wchłonie. Doprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny. Wymieszać w pozostałej łyżce świeżego posiekanego estragonu, jak masz zamiar służyć ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn