Wołowina z imbirem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny z imbirem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 30g białka, oraz 8G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz stek z polędwicy, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Wołowina Z Imbirem, Wołowina imbirowa z brokułami, oraz Imbir i Scallions wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek pokroić po przekątnej na bardzo cienkie plastry.
Smażyć imbir w gorącym oleju duża patelnia nonstick na dużym ogniu 2 minuty lub do Tan-colored.
Dodaj mielony czosnek i smaż 30 sekund.
Dodać wołowinę; gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z sosem sojowym.
Wymieszać bulion wołowy i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka.
Mżawka nad mieszaniną wołowiny. Gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Dodać zieloną cebulę i, w razie potrzeby, pokruszony czerwony pieprz; gotować 1 minutę.
Podawać natychmiast na gorącym ugotowanym ryżu.