Wołowina z czosnkiem

Wołowina z czosnkiem
Wołowina i czosnek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 180 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sos ostrygowy, bok choy, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Wołowina z czosnkiem, Czosnek wołowy, oraz Czosnek Wołowy.

Instrukcje

1
Połączyć wołowinę i czosnek w misce; schłodzić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj mieszaninę wołowiny, podsmażyć 5 minut lub aż wołowina zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Usuń wołowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Połącz bok choy i zieloną cebulę na patelni; smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać pozostałe składniki; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn