Wołowina z pasztetem ostryg wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 1010 kalorii, 39g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać shucked may river ostrygi, szalotki, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Polędwicę natrzeć solą i pieprzem i lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać 1 łyżka oleju i masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieść polędwicę na patelni i lekko przypieczętuj wszystkie powierzchnie mięsa, w tym końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać więcej oleju na patelni, jeśli to konieczne, a następnie dodać szalotki i czosnek i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać grzyby i saute 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Dodać ostrygi i sherry i gotować, aż ostrygi są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
9
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
10
Odcedzić płyn i połączyć mieszaninę z bułką tartą w misce robota kuchennego. Proces aż do dobrze wymieszane i prawie gładkie. Ułóż durszlak kilkoma warstwami gazy i włóż do niego pasztet. Pozostawić do drenażu na 10 do 15 minut. Jeśli pasztet wydaje się zbyt mokry, podnieś krawędź gazy, skręć ją razem i wykręć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Dodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Rozwałkuj ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc prostokąt o grubości mniejszej niż 1/4 cala. Łyżka pasztetu do środka ciasta i rozprowadzić go do kształtu podobnego do polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Francuskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Umieścić mięso na pasztecie, a następnie przykryć wierzch i boki mięsa pozostałym pasztetem. Owinąć ciasto wokół polędwicy, nakładając krawędzie, tworząc szew. Zwilżyć brzegi wodą i lekko zacisnąć, aby uszczelnić. Wykończ wierzchnią warstwę ciasta z obu końców i złóż końce na boki mięsa, uszczelniając jak wcześniej. Ostrożnie obrócić zawinięte w ciasto polędwiczki i umieścić szew w dół na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
13
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem. W razie potrzeby udekoruj wierzch wzorami wyciętymi ze skrawków ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
14
Wycięcia posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
15
Piec polędwiczki przez 15 do 20 minut, lub aż ciasto będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.