Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg

Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg
Wołowina z pasztetem ostryg wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 1010 kalorii, 39g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać shucked may river ostrygi, szalotki, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Polędwicę natrzeć solą i pieprzem i lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać 1 łyżka oleju i masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Umieść polędwicę na patelni i lekko przypieczętuj wszystkie powierzchnie mięsa, w tym końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać więcej oleju na patelni, jeśli to konieczne, a następnie dodać szalotki i czosnek i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać grzyby i saute 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Dodać ostrygi i sherry i gotować, aż ostrygi są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
9
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
10
Odcedzić płyn i połączyć mieszaninę z bułką tartą w misce robota kuchennego. Proces aż do dobrze wymieszane i prawie gładkie. Ułóż durszlak kilkoma warstwami gazy i włóż do niego pasztet. Pozostawić do drenażu na 10 do 15 minut. Jeśli pasztet wydaje się zbyt mokry, podnieś krawędź gazy, skręć ją razem i wykręć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Rozwałkuj ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc prostokąt o grubości mniejszej niż 1/4 cala. Łyżka pasztetu do środka ciasta i rozprowadzić go do kształtu podobnego do polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Umieścić mięso na pasztecie, a następnie przykryć wierzch i boki mięsa pozostałym pasztetem. Owinąć ciasto wokół polędwicy, nakładając krawędzie, tworząc szew. Zwilżyć brzegi wodą i lekko zacisnąć, aby uszczelnić. Wykończ wierzchnią warstwę ciasta z obu końców i złóż końce na boki mięsa, uszczelniając jak wcześniej. Ostrożnie obrócić zawinięte w ciasto polędwiczki i umieścić szew w dół na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
13
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem. W razie potrzeby udekoruj wierzch wzorami wyciętymi ze skrawków ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
14
Wycięcia posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
15
Piec polędwiczki przez 15 do 20 minut, lub aż ciasto będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn