Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg

Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg
Wołowina z pasztetem ostryg wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 1010 kalorii, 39g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać shucked may river ostrygi, szalotki, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Polędwicę natrzeć solą i pieprzem i lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać 1 łyżka oleju i masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieść polędwicę na patelni i lekko przypieczętuj wszystkie powierzchnie mięsa, w tym końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać więcej oleju na patelni, jeśli to konieczne, a następnie dodać szalotki i czosnek i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać grzyby i saute 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Dodać ostrygi i sherry i gotować, aż ostrygi są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
9
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
10
Odcedzić płyn i połączyć mieszaninę z bułką tartą w misce robota kuchennego. Proces aż do dobrze wymieszane i prawie gładkie. Ułóż durszlak kilkoma warstwami gazy i włóż do niego pasztet. Pozostawić do drenażu na 10 do 15 minut. Jeśli pasztet wydaje się zbyt mokry, podnieś krawędź gazy, skręć ją razem i wykręć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Rozwałkuj ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc prostokąt o grubości mniejszej niż 1/4 cala. Łyżka pasztetu do środka ciasta i rozprowadzić go do kształtu podobnego do polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Umieścić mięso na pasztecie, a następnie przykryć wierzch i boki mięsa pozostałym pasztetem. Owinąć ciasto wokół polędwicy, nakładając krawędzie, tworząc szew. Zwilżyć brzegi wodą i lekko zacisnąć, aby uszczelnić. Wykończ wierzchnią warstwę ciasta z obu końców i złóż końce na boki mięsa, uszczelniając jak wcześniej. Ostrożnie obrócić zawinięte w ciasto polędwiczki i umieścić szew w dół na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem. W razie potrzeby udekoruj wierzch wzorami wyciętymi ze skrawków ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
14
Wycięcia posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
15
Piec polędwiczki przez 15 do 20 minut, lub aż ciasto będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn