Wołowina W Stylu Azjatyckim

Slow-Cooker Asian-Style wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka groszku śnieżnego, olej, pieczeń ostrza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Powolna Kuchenka W Stylu Azjatyckim Ciągnięta Wieprzowina, Powolna kuchenka azjatycki styl krótkie żeberka gulasz, oraz Slow Cooker Azjatycka Wołowina z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój cebulę, zachowując pokrojone białe spody i zielone wierzchołki osobno.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować 5 min. lub aż równomiernie rumiane, mieszając od czasu do czasu i dodając czosnek na ostatnią chwilę. Wymieszać w sosie teriyaki, paprykę, pokruszony pieprz i plastry białej cebuli.
Wlać do wolnej kuchenki rozpylonej sprayem do gotowania; przykryć pokrywką.
Gotować na niskim 5 do 6 godzin (lub na wysokim 3 do 4 godzin).
Wymieszać skrobię kukurydzianą i dressing do wymieszania.
Dodać do powolnej kuchenki wraz z groszkiem śnieżnym i orzechami; wymieszać. Gotować, nieosłonięte, 10 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Podawać na ryżu, posypane plastrami zielonej cebuli.