Wołowina w strąkach grochu
Wołowina w strąkach grochu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,03 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka piernika, stek z polędwicy wołowej, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajska wołowina orzechowa i strąki grochu nad makaronem, Sałatka Z Zimnego Groszku, oraz Strąki z kurczaka i grochu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/4 cala.
Ciepła 10-calowa patelnia lub wok na dużym ogniu 1 do 2 minut.
Dodaj olej; obróć patelnię, aby pokryć olejem.
Dodać wołowinę i czosnek; stir-smażyć około 3 protokół lub aż wołowina jest brązowy.
Wołowinę posypać solą i pieprzem; wymieszać z bulionem.
Wymieszać skrobię kukurydzianą, wodę i sos sojowy; wymieszać z mieszaniną wołowiny. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Kontynuuj gotowanie 1 minutę, stale mieszając (sos będzie cienki).
Wymieszać z gingerroot i strąków grochu. Gotować odkryte około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż strąki grochu będą chrupiące-miękkie.