Przepis wołowina Tostadas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,65 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Mieszanka ciepłej wody, fajita wielkości mąki tortille, pomidor, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis z Dine and Dish ma 51 fanów. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Resztki wołowiny s: koreańska wołowina Tostadas, Wołowina Tostadas, oraz Wołowina Tostadas dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.