Wołowina Taco Rice Skillet
Beef Taco Rice Skillet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 364 kalorie, 28g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka wody, śmietany, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina Taco Rice Skillet, Patelnia Z Wołowiną Taco, oraz Patelnia Z Wołowiną Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszaj mieszankę przypraw taco, wodę, salsę i kukurydzę.
Podgrzać do wrzenia; wymieszać z ryżem. Gotuj 1 minutę; usuń z ognia. Przykryć; odstawić na 8 minut.
Mieszankę ryżu puch widelcem; posypać serem. Przykryć; odstawić na 1 do 2 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać sałatę wokół krawędzi patelni; posypać pomidora w okręgu obok sałaty.
Podawać z kwaśną śmietaną.