Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodko-kwaśnej wołowiny. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1074 kalorii, 84g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka octu, sól czosnkowa, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina słodko-kwaśna, Wołowina Słodko-Kwaśna, oraz Wołowina słodko-kwaśna.
Instrukcje
1
Podgrzać głęboką patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę w gorącej patelni, aż całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć wołowinę do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Ubij wodę, ocet, sos sojowy, brązowy cukier i skrobię kukurydzianą razem, aż będzie gładka; wlać wołowinę.