Wołowina Sukiyaki

Wołowina Sukiyaki
Wołowina Sukiyaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, zielona cebula, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wołowina Sukiyaki, Makaron Sukiyaki Z Wołowiną, oraz Sukiyaki (Japoński Gorący Garnek Z Wołowiną).

Instrukcje

1
Częściowo zamrozić stek; wyciąć tłuszcz ze steku. Pokrój stek po przekątnej ziarna na paski o szerokości 1/4 cala. Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
3
Dodaj krążki cebuli i marchew; saute 3 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj stek, grzyby, i seler; saute 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
5
Połączyć bulion wołowy i kolejne 4 składniki, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
6
Dodaj mieszaninę bulionu i zielonej cebuli na patelni; gotować, odkryte, 5 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Łyżka ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Magazyn