Wołowina stroganoff z makaronem herby

Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz Wschodnioeuropejskiego jedzenia. Spróbuj zrobić wołowinę stroganoff z herby pastan w domu. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 38g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 408 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wołowiny rump stek, g Pack flat-leaf pietruszka, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest świetne. Spróbuj Pasta Wołowa Stroganoff, Klasyczny Makaron Wołowy Stroganoff, oraz Wołowina Stroganoff Z Makaronem Pełnoziarnistym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zamrozić wołowinę na 45 minut przed rozpoczęciem, pokroić tak cienko, jak to możliwe, a następnie doprawić.
Na dużej, nieprzywierającej patelni roztop połowę masła z połową oleju. Zwiększyć ogień, a następnie szybko podsmażyć wołowinę partiami, aż rumiane z obu stron.
Mięso wyjąć i odstawić na bok. Powtórzyć z grzybami, a następnie odstawić z wołowiną. Zagotować makaron.
Dodać pozostałe masło i olej do patelni i zmiękczyć szalotki na kilka minut. Mąkę mieszamy przez 1 min, następnie stopniowo mieszamy wywar. Bąbel przez 5 minut, aż zgęstnieje, a następnie wymieszać musztardę, czysty, crme frache i przyprawy. Bąbelki przez 1 min dłużej, a następnie powrót wołowiny i grzybów na patelnię.
Makaron odsączyć, wymieszać z połową natki pietruszki, doprawić, następnie podawać z kremowym stroganem, posypać pozostałą pietruszką.