Wołowina Stir-Fry Sałatka Danie Główne
Wołowina Stir-Fry Sałatka danie główne trwa około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 28g białka, oraz 18g tłuszczu. Za $3.22 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka pieprzu, śmietany, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 78%. Podobne przepisy to Danie Główne Z Mielonej Wołowiny Z Przyprawami Indyjskimi, Danie Główne Z Mielonej Wołowiny Z Przyprawami Indyjskimi, oraz Summertime Main-Dish Salad.
Instrukcje
Ułóż liść sałaty na każdym talerzu obiadowym.
Pokrój stek na pół wzdłuż, a następnie pokrój w poprzek ziarna na 1/8 cala. plastry.
Na ciężkiej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę, bazylię, czosnek i pieprz. Smażyć tylko do momentu, aż mięso straci różowy kolor, około 2 minut.
Dodaj pomidory, zieloną paprykę i zieloną cebulę; lekko wymieszaj.
Przełóż wołowinę i warzywa na talerze obiadowe; na wierzch z kwaśną śmietaną i natką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Meadowcroft Los Carneros Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
![Meadowcroft Los Carneros Chardonnay]()
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Aromaty gruszki Anjou, jabłka Fuji i nuty werbeny cytrynowej wydobywające się ze szkła. Złożone nuty wanilii i pieczeniaprzyprawy uzupełniają subtelny toasty Dąb. To wino mapiękna równowaga i trwałe wykończenie. Los Carneros Chardonnay 2017 z wdziękiem połączy się zkażda deska do sera i wędlin. To wino również uzupełniłoby przystawki,takie jak pieczony Halibut z cytryną, oliwkami i rozmarynem; Pieczony kurczak z maślanką;lub makaron Carbonara.