Wołowina, Shiitake i Snow Pea Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny, Shiitake i Snow Pea Stir-Fry. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 7,16 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki olej sezamowy, sos hoisin, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Heatoil w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać imbir i grzyby; smażyć, aż grzyby będą miękkie, ok. 3 minut.
Dodaj wołowinę na patelni; stir-fry untilbeef Brązy, ale nadal jest różowy w centrum, o 1 minuta.
Dodaj groszek śnieżny, połowę zielonej cebuli i połowę kolendry; Stir-fry1 minut. Wymieszać w hoisin, sos chili-czosnek, i pięć przypraw w proszku; sauté aż groszek arecrisp-tender, 1 do 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Posypać pozostałą zieloną cebulą i kolendrą.
W porcji: 331 kalorii, 14 g tłuszczu, 5 g błonnika