Wołowina, Shiitake i Snow Pea Stir-Fry

Wołowina, Shiitake i Snow Pea Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny, Shiitake i Snow Pea Stir-Fry. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 7,16 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki olej sezamowy, sos hoisin, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Heatoil w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać imbir i grzyby; smażyć, aż grzyby będą miękkie, ok. 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Dodaj wołowinę na patelni; stir-fry untilbeef Brązy, ale nadal jest różowy w centrum, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj groszek śnieżny, połowę zielonej cebuli i połowę kolendry; Stir-fry1 minut. Wymieszać w hoisin, sos chili-czosnek, i pięć przypraw w proszku; sauté aż groszek arecrisp-tender, 1 do 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Krążki Ostrej Papryki, OdsączonePokrojone W Plasterki Krążki Ostrej Papryki, Odsączone
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Posypać pozostałą zieloną cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
8
W porcji: 331 kalorii, 14 g tłuszczu, 5 g błonnika
9
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn