Przepis wołowina Rendang mogą być wykonane w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, sok z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Indonezyjska Wołowina Rendang (Rendang Sapi), Wołowina Rendang, oraz Wołowina Rendang dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść pierwsze 9 składników w robocie kuchennym lub mini chopperze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj 1/4 szklanki mleka kokosowego; proces do gładkiej. Wymieszać łyżką do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Umieść 3 łyżki mleka kokosowego i płatków kokosowych w robocie kuchennym; proces aż do uzyskania gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
Mleko Kokosowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać mieszankę szalotki; gotować 1 minutę lub aż pachnące, stale mieszając. Wymieszać pozostałe mleko kokosowe, skórkę i kolejne 5 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić trawę cytrynową. Wymieszać z płatkami mieszanki kokosowej; gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż płyn prawie odparuje.