Wołowina Pomarańczowa
Pomarańczowa wołowina może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 389 kalorii, 30g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz stek z flanki, skórkę pomarańczową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pomarańczowe paski wołowe z pomarańczowym sosem do zanurzania, Wołowina Pomarańczowa, oraz Tangy Orange Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i utrzymuj ciepło.
Połączyć sok pomarańczowy i 5 kolejnych składników (sok pomarańczowy przez pieprz); odstawić.
Utnij tłuszcz ze steku i pokrój w cienkie plasterki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick do gorąca.
Dodaj imbir, skórka pomarańczowa, i czosnek; saute przez 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Dodać wołowinę, sok z cytryny, sherry i sos sojowy; Stir-smażyć przez 2 minuty.
Dodać brokuły, marchew, i kasztany wodne; stir-smażyć 3 protokół lub aż chrupiące przetargu. Wymieszać mieszaninę soku pomarańczowego; wymieszać smażyć 2 minuty.