Mongolska wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wołowina Mongolska, Wołowina Mongolska, oraz Wołowina Mongolska.
Instrukcje
1
Ubić rosół z kurczaka i skrobię kukurydzianą w bezpiecznej misce zamrażarki, aż będzie gładka; ubić gorący olej chili, sos hoisin, sos ostrygowy, sherry, cukier, sos sojowy i zmiażdżone płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(wątroba I Szyja Usunięte)
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Sos Ostrygowy
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Olej Chili
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wołowinę umieścić w sosie, wymieszać, aby dobrze obtrzeć. Przykryć i zamrozić do zamrożenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wyjąć z zamrażarki i pozostawić do rozmrożenia, około 30 minut.
4
Rozgrzać wok na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco i wlać olej z orzeszków ziemnych. Natychmiast dodać czosnek, gotować i mieszać w gorącym oleju, aż pachnące, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Wymieszać w szwajcarskiej chard i zielonej cebuli; gotować i mieszać warzywa, aż staną się jasne zielone, o 3 protokół, a następnie usunąć z woka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Chard Szwajcarski
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Wlać rozmrożoną mieszaninę wołowiny do gorącego woka; gotować i mieszać, aż mięso brązowieje i sos tworzy glazurę, 3 do 5 protokół. Ugotowane warzywa wrzucić do woka, posypać solą i pieprzem, dobrze wymieszać; podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu