Wołowina i ziemniaki o smaku pomarańczowym

Wołowina i ziemniaki o smaku pomarańczowym
Wołowina i ziemniaki o smaku pomarańczowym mogą być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,22 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 2 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka oleju roślinnego, ziemniaków, wody i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Mus O Smaku Czekoladowo-Pomarańczowym, Masło O Smaku Pomarańczowo-Morelowym, oraz Ziemniaki O Smaku Orzechowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz zieloną cebulę, sos sojowy, wodę, wino lub dodatkową wodę, cukier, 3 łyżeczki oleju, sok pomarańczowy, skórkę, ocet i imbir. Dodaj tapiokę i odstaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sos SojowySos Sojowy
TapiokaTapioka
OcetOcet
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść wołowinę i ziemniaki w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlej mieszankę tapioki na wierzch. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn