Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki

Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziemniaków Stroganoff z wołowiną i warzywami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 1240 kalorii, 49g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, śmietany, stek z flanki wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pizza Z Grillowaną Wołowiną I Warzywami, Champ-Topped Vegetable Beef Zapiekanka Guinness, oraz Ciasto z mieloną wołowiną i kiełbasą (ciasto lub ziemniaki).

Instrukcje

1
Obficie przebić ziemniaki widelcem; umieścić na kuchence mikrofalowej ręcznik papierowy. Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 4 do 5 minut, obracając raz, aż do miękkości. Przykryć; odstawić pokryte 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
2
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
3
Dodać wołowinę, grzyby i cebulę; posypać czosnkiem w proszku i pieprzem. Gotować od 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina będzie rumiana i warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
4
Wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala
5
Podgrzać do wrzenia. Gotować na otwartym ogniu 7 do 10 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
7
Aby służyć, umieść 1/2 ziemniaka na każdym talerzu. Top każdy z 1 1/2 szklanki mieszanki wołowiny; posypać każdy z 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn