Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziemniaków Stroganoff z wołowiną i warzywami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 1240 kalorii, 49g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, śmietany, stek z flanki wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pizza Z Grillowaną Wołowiną I Warzywami, Champ-Topped Vegetable Beef Zapiekanka Guinness, oraz Ciasto z mieloną wołowiną i kiełbasą (ciasto lub ziemniaki).
Instrukcje
Obficie przebić ziemniaki widelcem; umieścić na kuchence mikrofalowej ręcznik papierowy. Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 4 do 5 minut, obracając raz, aż do miękkości. Przykryć; odstawić pokryte 5 minut.
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na dużym ogniu.
Dodać wołowinę, grzyby i cebulę; posypać czosnkiem w proszku i pieprzem. Gotować od 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina będzie rumiana i warzywa zaczną mięknąć.
Podgrzać do wrzenia. Gotować na otwartym ogniu 7 do 10 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Aby służyć, umieść 1/2 ziemniaka na każdym talerzu. Top każdy z 1 1/2 szklanki mieszanki wołowiny; posypać każdy z 1 łyżką natki pietruszki.