Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki

Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziemniaków Stroganoff z wołowiną i warzywami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 1240 kalorii, 49g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, śmietany, stek z flanki wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pizza Z Grillowaną Wołowiną I Warzywami, Champ-Topped Vegetable Beef Zapiekanka Guinness, oraz Ciasto z mieloną wołowiną i kiełbasą (ciasto lub ziemniaki).

Instrukcje

1
Obficie przebić ziemniaki widelcem; umieścić na kuchence mikrofalowej ręcznik papierowy. Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 4 do 5 minut, obracając raz, aż do miękkości. Przykryć; odstawić pokryte 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
3
Dodać wołowinę, grzyby i cebulę; posypać czosnkiem w proszku i pieprzem. Gotować od 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina będzie rumiana i warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
(marchew, Kalafior, Szparagi I Brokuły)(marchew, Kalafior, Szparagi I Brokuły)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
24 Sztuki Sera Sznurkowego24 Sztuki Sera Sznurkowego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
5
Podgrzać do wrzenia. Gotować na otwartym ogniu 7 do 10 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
7
Aby służyć, umieść 1/2 ziemniaka na każdym talerzu. Top każdy z 1 1/2 szklanki mieszanki wołowiny; posypać każdy z 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn