Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki

Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziemniaków Stroganoff z wołowiną i warzywami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 1240 kalorii, 49g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, śmietany, stek z flanki wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pizza Z Grillowaną Wołowiną I Warzywami, Champ-Topped Vegetable Beef Zapiekanka Guinness, oraz Ciasto z mieloną wołowiną i kiełbasą (ciasto lub ziemniaki).

Instrukcje

1
Obficie przebić ziemniaki widelcem; umieścić na kuchence mikrofalowej ręcznik papierowy. Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 4 do 5 minut, obracając raz, aż do miękkości. Przykryć; odstawić pokryte 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać wołowinę, grzyby i cebulę; posypać czosnkiem w proszku i pieprzem. Gotować od 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina będzie rumiana i warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Podgrzać do wrzenia. Gotować na otwartym ogniu 7 do 10 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
7
Aby służyć, umieść 1/2 ziemniaka na każdym talerzu. Top każdy z 1 1/2 szklanki mieszanki wołowiny; posypać każdy z 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn