Wołowina i warzywa na sałacie łodzie
Wołowina i warzywa na łodzi sałaty może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Mieszanka marchwi, różyczek kalafiora, mieszanki sera colby-monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Wołowina i warzywa na sałacie łodzie, Sałata Azjatycka Łodzie, oraz Łodzie Endive z marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce umieść wołowinę, marchew, kalafior, rzodkiewkę i ser.
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
Tymczasem sałatę pokroić na 4 kliny do sałaty "łodzie."
Usuń kilka kawałków sałaty z wnętrza łodzi.
Umieść łodzie na 4 talerzach. Łyżka mieszanki wołowiny na łodzie sałaty.