Wołowina i warzywa na sałacie łodzie

Wołowina i warzywa na sałacie łodzie
Wołowina i warzywa na łodzi sałaty może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, różyczki kalafiora, mieszankę sera colby-monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałata Azjatycka Łodzie, Łodzie Endive z marynowanymi warzywami, oraz Wołowina i ziemniaki Łódź dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce umieść wołowinę, marchew, kalafior, rzodkiewkę i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
RzodkiewkaRzodkiewka
MarchewMarchew
SerSer
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
3
Odstawić na 10 minut.
4
Tymczasem sałatę pokroić na 4 kliny do sałaty "łodzie."
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
5
Usuń kilka kawałków sałaty z wnętrza łodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
6
Umieść łodzie na 4 talerzach. Łyżka mieszanki wołowiny na łodzie sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn