Wołowina i warzywa na sałacie łodzie
Wołowina i warzywa na łodzi sałaty może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, różyczki kalafiora, mieszankę sera colby-monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałata Azjatycka Łodzie, Łodzie Endive z marynowanymi warzywami, oraz Wołowina i ziemniaki Łódź dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce umieść wołowinę, marchew, kalafior, rzodkiewkę i ser.
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
Tymczasem sałatę pokroić na 4 kliny do sałaty "łodzie."
Usuń kilka kawałków sałaty z wnętrza łodzi.
Umieść łodzie na 4 talerzach. Łyżka mieszanki wołowiny na łodzie sałaty.