Wołowina i warzywa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina i warzywa mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ząbek czosnku, zarezerwowaną rostbef i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Roladki wołowe z warzywami, Stir Fry wołowina i warzywa, oraz Hoisin Wołowina z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości.
Dodaj paprykę i gotuj 2 minuty; dodaj grzyby i gotuj 3 minuty.
Wymieszać pieczeń, sos, i, w razie potrzeby, imbir; gotować do ogrzania.
Podawać z kaszą Chili-serową.