Wołowina i Swiss Wrap
Wołowina i Swiss Wrap wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 273 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka wieloziarnistych okładów, mielony pieprz, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wołowina i Swiss Wrap, Zawijanie Z Szynką, Szwajcarią I Awokado, oraz Chard Szwajcarski + Ogórek Łosoś Wrap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewaj okłady w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund.
Po prawej stronie jednego zawijania (strona, która złoży się na końcu), rozprowadzić 1 łyżkę sera Neufchatel około 2/3 drogi w dół tej strony.
Połowę chusty, szpinak, wołowinę, ser szwajcarski i pomidory ułóż na środku chusty, pozostawiając 1/3 chusty otwartą na dole. Złóż tę trzecią część na dno nadzienia, a następnie złóż po lewej stronie i zwiń w prawo, pozwalając Neufchatel uszczelnić folię razem. Powtórz z drugim zawijaniem.