Wołowina i papryka w sosie Hoisin
Wołowina i papryka w sosie Hoisin to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 317 kalorii, 22g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos hoisin, bulion wołowy, steki z polędwicy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Smażyć wołowinę i szparagi z domowym sosem Hoisin {spiżarnia obfitości}, Serowe Nadziewane wołowiną papryczki Poblano z łatwym pieczonym sosem pomidorowym Chili, oraz Garlicky Hoisin Wołowina.