Wołowina i grzyby
Wołowina i grzyby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 647 kalorii, 54g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, tymianek, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Z Grzybami, Duszona wołowina z czerwoną cebulą i grzybami, oraz Pieczona wołowina z grzybami i balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w dużym ciężkim garnku overmedium-wysokie ciepło. Przyprawić wołowinę koshersalt; gotować, obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Przełożyć wołowinę na talerz.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżki oleju do garnka.
Dodatki, czosnek, gałązka tymianku i liść laurowy.Gotować, często mieszając, aż cebula będzie złotobrunatna i miękka, 10-15 minut.
Wyjąć z ognia i dodać wino. Powrót garnek ogrzać, doprowadzić do wrzenia, i gotować na wolnym ogniu, aż wino jest zmniejszona o połowę, o 3 protokół.
Wołowina do garnka; dodać bulion. Doprowadzić do wrzenia Toa; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie przetargu widłowego, 5-6 godzin.
Niech wołowina ostygnie w płynie do gotowania, thentransfer do płytkiego naczynia do pieczenia. Ciecz przecedzana przez sito o drobnych oczkach w naczyniu. Cover and chill overnight.DO AHEAD: wołowina może być wykonana 3 dniahead. Przechowywać w lodówce. Odrzuć tłuszcz z powierzchni duszonego płynu przed kontynuowaniem.
Wołowinę pokroić na 4 kawałki; odstawić.
Transferchilled duszenia płyn do dużej patelni ibring do wrzenia; gotować, aż zgęstnieje i zmniejszona do 1 1/2 szklanki, 25-30 minut. W razie potrzeby sos doprawić solą.
Dodaj wołowinę na patelni z sosem, przykryć, i gotować na średnim ogniu, aż beefis ogrzany przez, 8-10 protokół. Podziel się między talerze. Łyżka sosu nad, top z grzybami, i posypać solą flakysea.