Wołowina i fasola chili
Beef 'n' Chili Beans to amerykańskie danie główne. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,73 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 357 kalorii , 43 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit na Twoim wydarzeniu podczas Super Bowl . Mieszanka chili w proszku, pomidorów i chili, papryki i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 79% , to danie jest całkiem dobre. Wołowina Chili z czarną fasolą , Wołowina Chili z czarną fasolą i Wołowina Chili z czarną fasolą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść wołowinę w 3-qt. powolna kuchenka.
Połącz brązowy cukier, musztardę, sól, paprykę, chili w proszku i pieprz; posypać wołowiną i wymieszać. Na wierzch połóż cebulę, pomidory, fasolę i kukurydzę.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili można łączyć z Cavą, Shirazem i Grenache. Te soczyste czerwone wina nie zawierają zbyt dużej ilości tanin (ważnych w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej ujarzmić ciepło. Weinert Cavas de Weinert z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Głęboki rubinowy odcień z fioletowymi iskierkami podkreśla jego stabilną i energiczną strukturę. Bogactwo garbników gwarantuje trwałość, ale dominują dyskretne, dojrzałe owoce. Zbalansowane, pełne wino, które na długim finiszu przypomina aromat dębu. Mieszanka Cabernet Sauvignon, Malbec i Merlot.