Wołowina i Chili z trzema fasolami mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 1,26 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 28g białka, oraz 10g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką chili w proszku, gulasz wołowy, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 5 godzin i 20 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak 9th Annual Chili Contest: Entry-Beef, Chorizo i Bean Taco Chili + cotygodniowe Menu, Chili z wołowiną i fasolą, oraz Chili z wołowiną i fasolą.
Instrukcje
1
Posyp wołowinę chili w proszku. Na dużej patelni na średnim ogniu zrumienić wołowinę i cebulę na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Cebula
Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Tymczasem w 5-qt. powolna kuchenka pokryta sprayem do gotowania, połącz fasolę, pomidory, bulion, koncentrat pomidorowy, jalapenos, brązowy cukier, czosnek, sól, pieprz i kminek. Dodaj wołowinę, cebulę i kapanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pasta Pomidorowa
Brązowy Cukier
Papryka Jalapeno
Pomidor
Czosnek
Pieprz
Fasola
Bulion
Kminek
Cebula
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do miękkości mięsa.
Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.