Wołowina i brokuły

Wołowina i brokuły
Wołowina i brokuły to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, liście laurowe, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beef ' N Broccoli, Wołowina i brokuły, oraz Wołowina i brokuły dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla chile pasty: drobno posiekać chiles (usunąć nasiona, jeśli chcesz ograniczyć ich ciepło trochę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Posypać trochę soli morskiej na chiles na desce do krojenia, a następnie rozgnieść w czosnku do postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Wymieszać z harrisa w małym pojemniku. Przykryć i przechowywać w lodówce.
4
Na wołowinę i brokuły: doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia w rondlu i dodać trochę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać brokuły rabe i gotować przez 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
6
Przenieść brokuły rabe do dużej miski z lodem wody, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dobrze osuszyć i osuszyć.
8
Rozgrzać olej do gotowania na dużej patelni z zaokrąglonym dnem na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać cebulę i paprykę i mieszać-smażyć przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Dodać czosnek, imbir i 1 łyżeczka pasty chile i smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
11
Dodaj sherry. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w niewielkiej ilości wywaru, a następnie dodać ją do patelni wraz z pozostałym zapasem. Wymieszać, aby zgęstnieć minutę, a następnie dodać sos hoisin, sos sojowy, brokuły rabe i krótkie żeberka. Gotować do ogrzania. (Jeśli nie podasz smażyć od razu, ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce. Podgrzej na średnim ogniu z odrobiną wody, aby ją poluzować.) Przed podaniem ugotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać skórkę z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
13
Podawać wołowinę stir-smażyć na ryżu, z wapna kliny i pozostałe Chile pasty na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Klin WapiennyKlin Wapienny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groszek Goya®Groszek Goya®
14
Dekoruj szalotki i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
15
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. doprowadzić krótkie żeberka do temperatury pokojowej. Żeberka osuszyć, następnie obficie posypać solą i pieprzem i skropić EVOO. Ułóż żeberka na patelni brojlerów i piecz, aż dobrze rumiane, 12 do 15 protokół. W międzyczasie podgrzej 2 łyżki EVOO w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
JukonJukon
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Dodaj anchois i wymieszaj, aby stopić je w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cienki-Cienki-
17
Dodać czosnek, liście laurowe, cebulę i cebulę kopru włoskiego i doprawić pieprzem. Mieszaj przez kilka minut, aby uzyskać kolor na dnie patelni, a następnie dodaj pastę pomidorową, rodzynki i goździki. Wymieszać przez minutę lub 2 więcej, następnie dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Koper WłoskiKoper Włoski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Dodać krótkie żeberka do holenderskiego piekarnika i wymieszać, aby płaszcz z sosem. Przykryć i piec w piekarniku, aż żeberka są bardzo miękkie, 2 1/2 do 2 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
19
Żeberka wyjąć na talerz i przykryć folią. Zmniejszyć SOS 10 do 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
20
Dodać żeberka (na kości lub off) do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)

Składniki

3filetydo 4 filetów anchoisdo 4 filetów anchois2słonina wieprzowasłonina wieprzowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona10żeberka wołowe z kością, przycięte z nadmiaru tłuszczużeberka wołowe z kością, przycięte z nadmiaru tłuszczu1duża pęczkabrokuły rabe, przycięte i pokrojone na 2-calowe kawałkibrokuły rabe, przycięte i pokrojone na 2-calowe kawałki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż biały długoziarnisty, ryż jaśminowy lub brązowyryż biały długoziarnisty, ryż jaśminowy lub brązowy2lub 3 włoskie papryki wiśniowe lub papryki Fresno chilelub 3 włoskie papryki wiśniowe lub papryki Fresno chile4trochę posiekanej cukiniiRozdrobnione szalotki i posiekana świeża kolendra lub pietruszka, do dekoracjiRozdrobnione szalotki i posiekana świeża kolendra lub pietruszka, do dekoracji2Spód: okruszki z herbatników grahamwysokotemperaturowy olej jadalny, taki jak olej z orzeszków ziemnychwysokotemperaturowy olej jadalny, taki jak olej z orzeszków ziemnych1porcja startego parmezanumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne sherrywytrawne sherry2Spód: okruszki z herbatników grahamEVOO, plus więcej dla drizzlingEVOO, plus więcej dla drizzling21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkoper włoski duży lub cebulowy, pokrojony w klinykoper włoski duży lub cebulowy, pokrojony w kliny12-calowy kawałek świeżego imbiru, obrany i tarty2-calowy kawałek świeżego imbiru, obrany i tarty12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek, bardzo drobno posiekanyczosnek, bardzo drobno posiekany4goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach4trochę posiekanej cukiniipalmful chopped golden raisinspalmful chopped golden raisins1szczyptaSzczypta zmielonych goździkówSzczypta zmielonych goździków4Spód: okruszki z herbatników grahamharissaharissa3Spód: okruszki z herbatników graham4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół1Skórka z limonki, plus kliny z limonki do serwowaniaSkórka z limonki, plus kliny z limonki do serwowania2Spód: okruszki z herbatników grahamsos sojowy, sos sojowy o obniżonej zawartości sodu lub tamarisos sojowy, sos sojowy o obniżonej zawartości sodu lub tamari1cebulę, poćwiartowaną wzdłuż, a następnie pokrojoną w plasterkicebulę, poćwiartowaną wzdłuż, a następnie pokrojoną w plasterki2cebulę pokroić w kliny z przymocowanym końcem korzeniowymcebulę pokroić w kliny z przymocowanym końcem korzeniowym1małeczerwona papryka, posiekana, poćwiartowana, a następnie pokrojona w plasterkiczerwona papryka, posiekana, poćwiartowana, a następnie pokrojona w plasterki4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4trochę posiekanej cukiniiSól morskaSól morska591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1butelkaNero D ' Avola lub inne pikantne czerwone winoNero D ' Avola lub inne pikantne czerwone wino
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn